Home     Shanny SN-E3-RTs Speedlite Transmitter (CANON)
Shanny SN-E3-RTs Speedlite Transmitter (CANON)

Shanny SN-E3-RTs Speedlite Transmitter (CANON)


Shanny SN-E3-RTs Speedlite Transmitter (CANON)Shanny SN600C RT

De SN-E3-RT Speedlite Transmitter werkt met de Shanny SN600C RT.

De SN-E3-RT zijn de eerste van een reeks nieuwe Shanny producten die rechtstreeks compatibel zijn met de 2,4 GHz RT radio ingebouwd in Canons eigen 600EX-RT-flitser.
Heeft een groot en full colour TFT hoge resolutie LCD-scherm.


5 sterren op basis van 1 reviews

5 stars

121.00

€  15.50

geen op voorraad / keine im lagerArtikelcode: 2160356

  • Productinformatie
  • 1 Reviews

De unit is solide gebouwd, wat een geruststellend effect heeft. De knoppen zijn vast en moeilijker om per ongeluk in te drukken, wanneer het apparaat bovenop een camera wordt gemonteerd.
Regenafdichting is ook aanwezig op de SN-E3-RT, met rubberen deksels op de twee communicatiepoorten, op de deur van de batterijkamer en rond de hotshoe.

De meest opvallende eigenschap van de SN-E3-RT is zonder twijfel het kleurenscherm. Zowel de radiozenders van Canon als Yongnuo zijn voorzien van een niet-kleuren dot-matrixscherm, zoals te vinden op de 600EX-RT, maar Shanny's introductie van hun nieuwe TFT LCD-scherm maakt het eenvoudiger om de flitsinstellingen te lezen en kan worden gebruikt in fel zonlicht evenals in donkere studio's
Het scherm kan worden ingesteld om menu's en instellingen in een aantal kleuren weer te geven via de C. Fn-knop. Tekst kan worden weergegeven in wit, blauw of groen, terwijl de achtergrondkleur kan worden ingesteld op zwart, grijs en geel. Aangepaste functies breiden zich ook uit naar de helderheid van de schermverlichting, die kan worden gewijzigd in stappen van 20% tot 100% helderheid. Niet alleen is het scherm aanpasbaar, maar de lay-out is ook verbeterd in vergelijking met de Canon- en Yongnuo varianten. In de Gr-modus hebben we de mogelijkheid om alle vijf groepen tegelijkertijd te bekijken, terwijl je eerder zou vechten met het scrollwiel om de groepen D en E te bekijken.
Eén verbetering die de SN-E3-RT heeft ten opzichte van de orginele Canon-unit, is de aanwezigheid van een AF-hulplicht. Waarom Canon ooit deze belangrijke functie op hun product heeft weggelaten, vooral wanneer het op de ST-E2 aanwezig was, is een raadsel.
Net boven de AF Assist-lamp bevindt zich de IR-zender van het apparaat. (IR = Infra-rood)

Samengevat, de Shanny is een betaalbaar, betrouwbaar en robuust apparaat, geschikt voor gebruik door een breed scala aan fotografen die op zoek zijn naar volledige ETTL-mogelijkheden tegen een fractie van de prijs die het Canon-alternatief biedt. Het kleuren LCD-scherm van de SN-E3-RT is veruit het belangrijkste kenmerk, en hoewel de effectiviteit van het AF-hulplampje enigszins kan worden verbeterd, worden we er door Shanny van verzekerd dat eventuele firmware-problemen worden opgelost door toekomstige updates .

Canon Optic Wireless Compatibility :
CANON : EX flashes with Canon Optic Wireless compatibility
SHANNY : SN600SC, SN600S, SN600C (manual only)
Compatible Cameras:


Canon 450D, 650D 600D700D70D60D7D7D II6D, 5D III1D X / 1D C1200D
(NOT suitable for Canon 1D II1Ds II, 1D, 5D )   5D4, 6D2                                                                                                      

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: 5 stars

5 stars | 2018-01-17 | jan kloppenburg

erg handigheel mooie trigger met een professionele uitstraling.

erg handig omdat je de instellingen van speedlights op de
trigger kunt aanpassen.

het koppelen met de 2 speedlights was even zoeken maar als
je het eenmaal weet is het zo gedaan.

zeer mooi product,niks op aan te merken.